tiistai 16. helmikuuta 2010

Talviuni

Jopas on kulunut aikaa viime satuilusta. Syitä on monia ja keksiäkin niitä voi lisää. Jos sitä nyt herättäis pitkältä talviunelta...

Lunta on tullu taivaalta jo enemmän ku olis tarvetta ja näyttää siltä että jukolassaki rämmitään vielä lumisohjossa jos tätä tahtia jatkuu, ku taas on lunta lupailtu vaan lisää. No ei siinä sinällään mitään. On päässy hyvin hiihtään ja melkee mitään muuta ei ookkaan tullu tehtyä ku hiihdeltyä. Mut viikonloppuna repäsen oikee kunnolla, eli meen kapinoimaan mäntsälään eli toisin sanoen hisustelemaan ekaa kertaa ehkä 3 tai 4 vuoteen :) Ja mun hisustus on silloinkin koostunut maksimissaan kahdesta kisasta talvessa, että oon siis melkee ammattilainen... Hauskaahan siitä varmasti tulee! :D Kunhan pakkaset pysyis aisoissa.

Koulu motivaatio on totaalisessa nollassa ja tulevaisuuden suunnitelmat on siltä osin vedetty miljoona kertaa pöntöstä alas. On vaikeeta, kun ei tiedä mitä haluaa tehdä... Koulutusala, mille vois hakea nyt keväällä, on vaihdellut viime kuukausien aikana niin paljon, ettei tässä oo enää mitään järkeä. Tällä hetkellä välivuosi on alkanu kuulostaan parhaalta vaihtoehdolta, ku pää on nii sekasin kaikesta kouluun ja ammatinvalintaan liittyvistä jutuista että kohta tulee oikosulku... (ellei se oo jo tullu). Olkaa onnellisia, jos teille on selvinny se, mitä tuutte tekemään tulevaisuudessa. Tää tämmönen tietämättömyys on aika hanurista ja rassaa vaan kokoajan enemmän.

Nyt oon tehnyt sellaisen päätöksen ainakin, että jos sitä panostais sitten enempi tähä suunnisteluun. Viimisiä viedään, ku ens vuonna pitäis körötellä jo pääsarjassa. Pääsiäisenä olis tarkotus lähtee fso:n leirille Tanskaan. Siinä tän kevään hurja leiritys... No okei, onhan niitä viikonloppuleirejä onneks kuitenkin! Ois vaan aika mahtavaa lähtee jonnekki sellaseen paikkaan suunnistaan, missä ei olis polveen asti lunta ja lämpömittarinkin elohopea kohoais reilusti korkeammalle ku täällä Savonlinnassa. Mutta näillä mennään mitä on.

Toivottavasti seuraava kirjotuskerta ei oo puolenvuoden päästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti