torstai 12. maaliskuuta 2009

Kasa papereita

Miten mun pöydälle onnistuu kerääntyyn aina hirmusesti kaikkea ihme settiä. Nytki se on täynnä jotain papereita, missä ehkä puolessa lukee jotain "tosi" tärkeetä... Ja kirjojakin löytyy vinopino. Noh, jos jotain positiivista ettii tästä, niin tällä kertaa lattia näkyy :D Ku yleensä se just on semmosen hyvän vaatevuoren alla homehtumassa.

Ihan epistä ku jotkut pääsee etelään. Toi ykski lähtee huomenna Italiaan reenaileen. Joo kyllä mullekkin kelpais! Ois nii ihana päästä jonnekki missä ei ois lunta. Ku lumen pitäis tulla siinä marraskuussa ja lähtee maaliskuun alussa pois. Mutta ei, lunta satelee joka päivä vähäse aina lisää. Kohtahan pitäis kisakausiki avata! Pitääks sillonki hangessa kahlata? Toivottavasti ei.

Kävin tänää koululla enkun "kertaus" tunnilla, ja paskat. Opettajille (tai siis opettajalle...) pitäis vissii opettaa, mitä kertaus tunnilla tarkotetaa. Mun mielestä siel vois jaella hyviä vinkkejä ja kertailla jotai kielioppi juttui, mut ei. Tehtävä moniste etee ja kauheella tahdilla ois pitäny alkaa siihe jotain rustaamaan. Kaikenlisäks en tajunnu niistä mitään. En oikein ymmärtäny koko tunnin tarkotusta. Tai ehkä sen tarkotus oli saada meiät tajuamaan, ettei me mitään osata. Kuka nyt jotain politiikka-aiheisia sanojakaa jaksaa opetella, tai en ainakaan mä! 

No, ainakin näin kavereita taas, se oli oikein mukavaa. Se on niin hassua ku kaikki on erakoitunu kotiinsa lukemaan, niin sit ku näkee ihmisiä taas nii kauhee pulputus vaan kuuluu kun kaikki puhuu yhtä aikaa :D Mutta tajuttiin tässä just, että tää vuos ei oo ollu mikään niin kiva. Oikein mukava ope tapettii kirveellä ystävänpäivänä, kaveri hirtti ittensä autotalliin ja Jatan kissa lopetettiin. Mitäköhän vielä tulee tapahtumaan? Toivottavasti tossa oli kaikki, en haluu enempää... Kirjotin tänään Vihusen adressiin nimeni koulussa. Meinasin kirjottaa super-sanni (ku se sano mua siks), mutta en kuitenkaan viittiny. Jos olisin ees kerran sillekin asiallinen... Mukava heppu se kyllä oli! Harmi...

No, nyt pitää mennä nukkuun et jaksaa huomenna kirjottaa taas.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti