tiistai 17. maaliskuuta 2009

Lentävä kalakukko

Jippii, se hakunilan kymppi meniki odotettua paremmin. Tai siis kun luulin, että olisin väsähtänyt matkalle ja maalissa vähintään läähättäny ku pieni sika, mutta päinvastoin! Maalissa olo oli mitä mainioin, eli ois pitäny uskaltaa pistää lisää pökköä pesään. Ja 45 minuuttiakin alittui, 44.26 oli aika. Ens maanantaina voi siis 9km testijuoksussa juosta kovempaa pelkäämättä nuukahtamista :) jees!

Mutta kaikkea hyvää seuraa aina jotain huonoa. Yli viikko sitten perjantaina kolautin kuntopiirissä polveni johonki rautatankoon, mutta ei se haitannu silloin yhtään. Sitten nyt tuon kympin jälkeen en edes voinu verkata normaalisti ku sattu nii vietävästi ja siinähä meni sitte jalat muutenkin jumiin polvea varoessa. Ja voi itku ku se mustelma on niin minimaalinen! Miten se voikaan olla näin kipeä yli viikon jälkeen? Kyl mä oon sit hyvä kolautteleen :P Kävin tänää hiihtelees Hilperon kanssa vajaa 1,5h ja ei se oikein mukavalta tuntunu. Varsinki ku latukonekaa ei ollu vielä käyny! Mikäs siinä hangessa hiihdellessä :P Noh, jos menis huomenna vesijuokseen ja antas ton polven parantua, nii pääsis ruottiin reenaileen sit normaalisti.

Tänää ois vielä kovan tsemppauksen aika kirjotuksiin. Toivottavasti ne kiltit sensorit ois laittanu kokeisiin sellasia juttuja, mitä mä osaan :) sit jäis hyvä mieli. Joku sellanen tehtävä mihin sais paljon tekstiä ja tietoa :D heh... Ja perjantain matikan kokeessa saa sit luvan olla paljon integrointi tehtäviä! Muuten tulee itku. No ei vaa, ehkä siellä sais olla muitakin helppoja tehtäviä. Ja mielellää sellasia mitä muut ei sit tajuu :D Aina voi toivoo...

Tällä viikolla pitäis tulla seura-asut, jippii! Sit tuntuu oikeesti, et on vaihtanu seuraa . Ku ei mulla oo ku vaa toi buffi... Mut koht on koko setti ;)

Nyt vois alkaa vähä selaileen terveystietoo taas vaihteeks. Mut jonkun pitäis tulla ottaan toi jättimäinen karkkipussi multa pois. Mä syön ihan liikaa ja sit tulee vaa paha olo. Ei pitäis koskaa mennä nälkäsenä karkki-ostoksille...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti