sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Ohi on

Kirjotukset on ohi. Ihanaa. Nyt voi sit tehä pari viikkoo ihan jotain muuta :) Ja voi vitsi, vaik pelkäsin matikan kirjotuksia et pääsenkö ees läpi nii mähän sain omien laskujen mukaan noin 20 pistettä! mitääää! Vähänkö kiva juttu :) Ja sit yhessä tehtävässä en tienny yhtää et mitä siin pitää tehä nii sitte joku oli joskus sanonu et jos et muuta osaa, nii derivoi. No mäpä derivoin sit iha vitsillä vaan ja arvatkaapa mitä? Siinä piti derivoida :D Repesin aika pahasti ku kattelin oikeita tuloksia... Ei siis ollu iha turha vinkki ;)

Nyt ku äiti jäi lomalle, nii musta on tullu äitin kunto-ohjaaja ja vapaa-ajan viihdyttäjä. Äsken käytin sitä sauvakävelemässä ja huomenna me mennää shoppailemaan ja tiistaina vesijuoksemaan... :) No mikäs siinä, ihan kivahan se näin joskus on. 

Katottiin eilen 8 päivää ensi-iltaan leffa. Se oli ihan ok, tai ne kolme ihme kummitushemmoa oli kyllä parhaan :D Kyllä meiän leuat loksahti auki ku se selvis että ne on jotain kuolleita :D Mutta hauska juttuhan se oli vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti