tiistai 3. maaliskuuta 2009

Mielikuvituksellista

Peesissä tullaan... Aloin sit iteki jotain kirjottelemaa, ku se voi olla ihan hauskaakin (ehkä). Kai se syy tän blogin alottamiseen on kuitenkin omien ajatusten purkaminen jollain tasolla.

Ehkä pitäis kertoo tässä vaiheessa jotain repäsevää itestäni, mut en oikein keksi mitää sellasta. Tyttö, 18v, suunnistan, abi 2009. Siinä pähkinänkuoressa.

Blogin nimellä ei ole mitään filosofisia merkityksiä, omistan vaan tollasen pipon, missä lukee väärä peesi. Mulla on siis näin hurja mielikuvitus...

Tulin sunnuntaina Turkista Kebab-leiriltä ja hauskaa oli! Maastot oli just hienoja, paitsi se missä oli radan varrelle onnistuttu saamaan kaikki maholliset mäet mukaan... Se oli vaan ylös-alas-ylös-alas- voi perkele, vieläki ylös! Olin vähän kuollut. No ei se mitään, ei ne mäet haitannu muutakun kiivetessä :D Kaikki muut siis oli kivoja maastoja, kunpa Suomessaki olis semmosia. 

Turkissa on muutes älyttömän hyvä palvelu, hyvä ku ehtii lautasen tyhjäks syömään, ku ne jo tulee sitä hakemaan poies! Pari kertaa piti sanoo, et kyl mä vielä syön :) Se on kyllä hauskaa reissata, mutta on se kyllä aina kiva kuiteski tulla kotii. Varsinki ku Turkish Airlines laskeutu nyt turvallisesti Helsinki-Vantaan lentokentälle, toisin ku Amsterdamissa. Voin myöntää, että vähäsen jänskätti koneessa... Onneks ei käyny kuinkaan :)

Nyt ku päivän lumisade on loppunu, vois raahautua lenkille raittiiseen ilmaan. Muutenki päätä alko särkeen ku pikkusisko alko laulaan kaverinsa kanssa Singstaria. Oih miten kaunista ja herkkää... Nyt äkkiä ulos täältä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti